понеділок, 30 вересня 2024 р.

Відеопрезентація "Найцікавіше про бібліотеки"

 30 вересня українці відзначають професійне свято – Всеукраїнський день бібліотек. Бібліотеки в сучасному світі відіграють важливу роль, адже це не лише місце для навчання, а й можливість відпочинку, проведення дозвілля, роботи, спілкування з однолітками , участь у різноманітних цікавих культурних заходах, осередок розвитку та підтримки місцевої громади. Сьогодні українська бібліотека – це затишний простір, де книги поєднуються з технологіями, а тиша переплітається з живими дискусіями.

Бібліотека – це справжня скарбниця, яка зберігає пам'ять і мудрість народу. В Україні налічується понад 40 тисяч бібліотек, в яких працює близько 53 тисяч бібліотекарів. Це свято було засноване указом президента в 1998 році.
Бажаємо бібліотекарям, а також усім користувачам бібліотек , щоб кожен день приходили нові читачі і черпали знання в ваших стінах, нехай полиці заповнять нові книги, а бібліотека буде тим місцем, куди хочеться прийти, де завжди цікаво і захоплююче. Сьогодні саме час завітати до найближчої бібліотеки, можливо, ви відкриєте для себе новий світ можливостей та натхнення!
До свята бібліотекар Руслана Фурман підготувала відео презентацію «Найцікавіше про бібліотеки».
https://www.facebook.com/100064920931381/videos/515710081194893



Немає коментарів:

Дописати коментар