понеділок, 16 вересня 2024 р.

Брейн-ринг "Книголюби" до Всеукраїнського дня бібліотек

 


Українці здавна люблять та шанують книгу, отже важливість бібліотек для національної освіти, науки та культури – очевидна та беззаперечна. Тому 30 вересня в нашій країні святкують Всеукраїнський день бібліотек.

У храмі книг села Боратин до цього свята приурочили брейн-ринг «Книголюби» з учнями 6-А класу Боратинського ліцею та класним керівником Іванною Назарчук-Камець.
Перше слово мала вчителька, нагадавши ліцеїстам про важливість сучасної бібліотеки, адже це не лише місце для навчання та спілкування з однолітками, а й можливість взяти участь у різноманітних культурних заходах.
Бібліотекар Руслана Фурман підготувала для дітей відеопрезентацію «Найцікавіше про бібліотеки».
Під час брейн-рингу клас розділився на дві команди: "Halla Madrid" та "Women". Учасники відповідали на запитання різних конкурсів: «Розминки», «Бібліотечний», «Літературний», працювали у командах, виконуючи завдання на картках, презентували свої вміння працювати зі словниками та енциклопедіями.
Команди прекрасно попрацювали: пригадали вивчені твори, українські народні і літературні казки, вдосконалили свої уміння у швидкому пошуку інформації з довідкових видань. Журі-вчителька оголосила результати: перемогла дружба!
За участь у брейн-ринзі всім учасникам від бібліотеки - солодкі подарунки.
Отож, разом прийшли до висновку, що книги зберігають знання століттями і дарують свою мудрість багатьом поколінням читачів. Читаймо, любі!!!














Немає коментарів:

Дописати коментар