пʼятницю, 5 квітня 2024 р.

Зустріч учнівських самоврядувань «БУМ: боратинська учнівська молодь».

 У Боратині відбувся з’їзд учнівської молоді «БУМ»



🙌 Для того, щоб поділитися своїм досвідом роботи у школі, у Боратині організували зустріч учнівських самоврядувань «БУМ: боратинська учнівська молодь». Мета зустрічі – вибудова взаємодії, напрацювання механізмів для подальшої роботи, розуміння потреб молоді. Близько двадцяти учасників та учасниць презентували відео-роботи на тему: «Один день з життя моєї школи». Кожне відео відрізнялось оригінальністю та творчим підходом.
Організаторка зустрічі – в.о. начальника відділу культури та молодіжної політики Боратинської сільської ради Оксана Кравчук, розповіла, чому необхідно проводити такі заходи:
«Нам важливо, щоб молодь громади була активною та ініціативною, щоб навчилася бути свідомою, відповідальною. Для цього необхідно вибудувати послідовність, щоб діяльність активних молодих людей з громадською позицією, яка зароджується в стінах школи, продовжувалась у їхньому долученні до молодіжної ради та життя громади. Наша молодь – це наше майбутнє. Відверто зізнаюсь, що працювати за цим напрямком буває складно, проте вірю, що нам вдасться розбудувати молодіжну ініціативу та реалізувати немало важливих проєктів разом»
🙋‍♀️ На зустрічі були присутні і представниці молодіжної ради при Боратинській сільській раді. Вони ознайомили присутніх з напрямками своєї роботи та розповіли про подальші плани. Разом з учнями напрацювали шляхи налагодження комунікації між учнівським самоврядуванням та молодіжною радою.








Немає коментарів:

Дописати коментар