пʼятниця, 21 червня 2024 р.

Тренінг «Використання штучного інтелекту для навчання»

 

#Бібліотеки_Хаби_Волині

Бібліотекар с. Боратин Руслана Фурман – координатор бібліотеки-Хаба цифрової освіти пройшла навчання у межах проєкту Української бібліотечної асоціації «Здобуття цифрових навичок у бібліотеках - Хабах цифрової освіти».

То ж бібліотекар проводить навчання для користувачів різних вікових категорій. У бібліоХаб може завітати кожен громадянин та безкоштовно отримати доступ до платформи ”Дія. Цифрова освіта”, щоб пройти навчання з цифрової грамотності, отримати консультації та допомогу, отримати сертифікати   Завітайте в нашу бібліотеку-Хаб с. Боратин для спілкування, навчання, творчості та активного дозвілля.

Сьогодні в бібліотеці відбувся тренінг «Використання штучного інтелекту для навчання»  для учениці 6-А класу Боратинського ліцею Гордіюк Соломії.

Бібліотекар розповіла, які є сервіси штучного інтелекту: Chat GPT, Google перекладач, Генератор зображень, сервіс Gamma та інші.

За допомогою Чату GPT спробували написати твір про Україну для 6 класу на 10 речень, спробували розв’язати рівняння з математики.

За допомогою сервісу Adobefirefly згенерували зображення подруги у лісі, морі, під водою, на Марсі. Тренінг дуже сподобався користувачці бібліотеки. Разом зробили висновки, що використання штучного інтелекту значно може полегшити процес навчання: від підготовки уроків до написання творчих і навчальних завдань.











Немає коментарів:

Дописати коментар