неділя, 2 червня 2024 р.

Ігротека «Сонячний настрій дитинства» (до Міжнародного дня захисту дітей)

 


Міжнародний день захисту дітей – свято, покликане привернути увагу до проблем дотримання прав дітей – зокрема їхнього права на життя і свободу думки, можливості здобувати освіту. Цей важливий день вкотре нагадує, про те, що потрібно робити все можливе задля забезпечення гідних умов життя, освіти й відпочинку, а також задля їхньої безпеки, надійного захисту дітей від насилля та експлуатації.

Сьогодні свято набуває особливого значення, адже на превеликий жаль, в Україні є діти, яким бракує тепла, дружнього спілкування, справжнього дитинства і мирного неба

В бібліотеці до Міжнародного дня захисту дітей відбулася ігротека «Сонячний настрій дитинства».  Найактивніші юні читачі бібліотеки  взяли участь у різноманітних конкурсах та іграх, це і «Відгадай загадку про природу», конкурс «Казковий», «Казковий кросворд», який провела помічниця бібліотекаря Надія Бехнюк,  «Відгадай мелодію з мультфільму».

 Також грали рухливі ігри на вулиці «Класики», «Світлофор» та інші ігри в бібліотеці, які особливо сподобалися дітям - «Третій зайвий», «Замри», «Зіпсований телефон», «Книжкові перегони», «Боулінг».

Закінчувала ігротеку гра «Торбина з сюрпризом», де бібліотекар задавала запитання і відшуковувала сюрприз кожному учаснику, дітей пригостили  солодощами від бібліотеки.

В підсумках бібліотекар нагородила всіх учасників грамотами і призами.

Нехай дитинство буде яскравим, захоплюючим, сповненим любові, ласки та добра!






















Немає коментарів:

Дописати коментар