пʼятницю, 28 травня 2021 р.

Вікторина-гра «Дивосвіт природи»

 


Свято Останнього дзвоника– особливе. Нарешті шкільні муки залишилися позаду, навчальні книги – здані і попереду учнів очікують літні канікули, сонце та розваги, але не варто забувати про книги та бібліотеку. Тому в школі с. Боратин відбулася вікторина-гра  «Дивосвіт природи», яку провела сільський бібліотекар Руслана Фурман з учнями 3-Б класу та класним керівником Мар’яною Лавренюк.


Бібліотекар підготувала презентацію «Цікавинки природи» та розповіла про наявні у бібліотеці книги: енциклопедії, художні книги для дітей, особливо звернула увагу на одержані за програмою від Українського інституту книги.





Діти перевірили рівень своїх знань про живу і не живу природу за допомогою вікторини, гри «Вірю чи не вірю», «Допиши літеру», «Вгадай тварину з Волинських лісів» та ін.

На завершення кожен учасник отримав солодкий подарунок з  передбаченнями на канікули, адже вони – унікальна можливість мандрувати, поїхати у похід чи на море, більше читати і пізнавати нове.




Бібліотека вітає усіх з закінченням навчального року, нехай відпочинок буде яскравим і незабутнім. Бажаємо цікавих пригод, сонця і радості, а також нагадуємо, що у нас Ви зможете взяти літературу за навчальною програмою на літо.

 


Немає коментарів:

Дописати коментар