пʼятницю, 18 листопада 2016 р.

«Лондон – столиця Великобританії»

2016 рік оголошено роком англійської мови в Україні. Відповідний указ підписав президент України Петро Порошенко. Рішення про оголошення 2016-го роком англійської мови в Україні ухвалене для кращого вивчення англійської мови українцями, для розширення доступу українців до світових можливостей.
Серед іноземних мов англійська стоїть на першому місці і вже давно вийшла на міжнародний рівень. Сьогодні всюди  використовується англійська мова – це і навчання, бізнес, подорожі, наука, фільми, спілкування. Англійська об'єднує безліч людей і допомагає отримувати знання із великої кількості джерел інформації.

Саме тому в рамках року англійської мови бібліотекар спільно з вчителем англійської мови Аліною Нагірною організували віртуальну мандрівку «Лондон – столиця Великобританії» з учнями 7-А класу.

Присутні переглянули відео фільми «Лондон – столиця Великобританії», «Визначні пам’ятки Лондона», «Лондонський Тауер».


Учні зачитали вірші англійською та відповіли на питання вікторини про Лондон та англійських письменників. Найбільш активно працювали Софія Бодун, Марк Левандовський, Софія Лопушан, Ілля Похильчук, Василь Швода, Шамайда Аріна та інші. І на закінчення працювали зі словником, перекладаючи фрази з англійської.





 Під кінець заходу присутні зробили висновок, що знання англійської мови відкриває перспективи й додаткові можливості спілкування, освіти й успішної кар’єри.

Немає коментарів:

Дописати коментар