пʼятниця, 2 серпня 2024 р.

Робота бібліотеки-хабу цифрової освіти

 #Бібліотеки_хаби_Волині

У бібліотеці-хабі цифрової освіти с. Боратин надані такі послуги:
- Урок онлайн-малювання у різних програмах: Paint, Draw to, Онлайн розмальовки для юної читачки Фурман Оксани. Бібліотекар показала, як вибрати різні пензлики, кольори, фігури, розмальовувати тварин, казкових героїв, природу.
- Консультація з користування послугами Інтернет-банкінгу для користувачки Тимошук Ганни. Бібліотекар допомогла зайти у програму Приват24, поповнити рахунок мобільного телефону, ознайомила, що нового у Приват24, а також розповіла користувачці про Інтернет-картку - віртуальну картку для безпечної купівлі в Інтернеті.
- По запиту від читачів Шводи Оксани та Богдана Терещука проведена відео екскурсія "Топ 10 місць українських Карпат, які варто відвідати". Діти ознайомилися з туристичними маршрутами, які планують відвідати з батьками: це найвища точка України - гора Говерла, водоспад Шипіт, Свидовецький хребет, полонина Бордова та інші. У бібліотеці діти дізналися, які захоплюючі пейзажі та історичні пам'ятки є в Карпатах.

- Тренінг для учениці 6-Б класу Боратинського ліцею Надії Бехнюк "Таблиці в текстових документах". Вчилися вибирати кількість клітинок, стовбчиків, вставляти нові рядки, об'єднувати комірки, писати текст у клітинках, вставляти символи.
- Консультація зі здійснення відеоконференції на платформі Zoom, використання бібліотеки, як місця для навчання, використання мережі Wi-Fi у бібліотеці для Олександри Лось.
- Консультацію з допомоги подання роботи на ІV Всеукраїнський творчий конкурс " Що для мене Україна", заповнення Гугл форми, допомога у оформленні роботи для користувачки з с. Боратин Маргарити Шевчук.










Немає коментарів:

Дописати коментар