вівторок, 8 червня 2021 р.

Майстер-клас з вишивки бісером «Чарівна краса вишивки»

 


Хто хоче сидіти вдома, коли надворі гарна погода, а світ повен нових відкриттів, адже у бібліотеці триває щорічна акція під час літніх канікул «Літо на книжкових вітрилах». Веселі вікторини, цікаві загадки, яскраві дитячі книги та журнали, майстер-класи, відео-мандрівки, перегляди мультфільмів, літній дворик та багато іншого.

Проведи літо з книгою!

В бібліотеці с. Боратин відбулася інформаційна година «Відпочиваємо безпечно». В розпал гарячого літа хочеться погратися, погуляти, поплавати. Але не забувайте, що це треба робити обережно. Для цього бібліотекар розповіла про правила відпочинку під час літніх канікул: як безпечно гратися, поводитись на воді, поводитись з електроприладами та під час грози. Діти переглянули мультфільм «Безпека дітей на літніх канікулах: правила поведінки влітку».


Бібліотекар Руслана Фурман провела майстер-клас з вишивки бісером «Чарівна краса вишивки», де ознайомила дітей з технікою вишивки бісером, підбором матеріалів та оздобленням готових робіт.

Така вишивка вимагає величезної концентрації, уваги і посидючості. Діти вишивали яскраві літні картини, які милують око і здатні прикрасити будь-який інтер'єр у домі та подарують літній настрій.

Тетяна Швода сплела і подарувала бібліотеці яскравий метелик з бісеру.















Немає коментарів:

Дописати коментар