четвер, 25 травня 2017 р.

«В гостях у героїв казок та мультфільмів»

Уже завершується навчальний рік у школах, здані підручники, діти  мріють, де проведуть літні канікули. Саме тому до учнів 3-Б класу Боратинської ЗОШ завітала бібліотекар, розповівши про найулюбленіші книги дітей: авторські та українські народні казки, повісті та енциклопедії і провела вікторину-гру  «В гостях у героїв казок та мультфільмів».


Учні зачитали телеграми від казкових героїв, відповідали на питання про улюблені казки та мультфільми. Також всім сподобались загадки з презентації «Українські народні загадки» , гра «Вгадай мелодію з мультфільму», конкурс «Артистичний», де треба було показати казкового героя без слів. 




Після цього всі бажаючі могли взяти собі книги.
Із заключним словом виступила класний керівник Мар’яна Лавренюк, сказавши, що для дітей казка є засобом пізнання світу. У казках завжди перемагає добро над злом, саме з казок діти черпають глибоку народну мудрість. Саме казки формують особистість дитини.
Діти весело та цікаво провели час та пообіцяли відвідувати бібліотеку влітку та брати участь у циклі заходів «Літо на книжкових вітрилах».





Немає коментарів:

Дописати коментар