четвер, 3 липня 2014 р.

Школа молодого бібліотекаря


З 24 по 26 червня 2014 року у Волинській державній обласній універсальній науковій бібліотеці імені Олени Пчілки відбулися заняття обласної школи молодого бібліотекаря «Професіоналізм + креативність = сучасний бібліотекар».
З метою виявлення у бібліотечному середовищі творчих особистостей, здатних поєднати професіоналізм із творчим баченням проблем у сучасній бібліотечній справі, Волинське обласне відділення Української Бібліотечної асоціації ініціювало створення школи молодого бібліотекаря. Ця ідея одержала підтримку управління культури облдержадміністрації.

Цього року заняття школи пройшли у приміщені ОУНБ імені Олени Пчілки. Учасників, молодь віком до 30 років з усіх районів і міст області, ознайомили з проектною діяльністю, з досвідом бібліотек-учасників програми «Бібліоміст».


Цікавим був бібліовізит «А як у вас?» в бібліотеку-філію села Боратин. На зустрічі виступили Євгенія Євтушок – заступник директора з наукової роботи Волинської ДОУНБ імені Олени Пчілки, Валентина Зінчук – начальник відділу культури, Валентина Ходаковська – директор районної ЦБС, Сергій Яручик – Боратинський сільський голова, присутня Лариса Назарчук – завідувач науково-методичного відділу Волинської ДОУНБ імені Олени Пчілки. Бібліотекар с. Боратин Руслана Запорожець розповіла про роботу бібліотеки, ознайомила присутніх з виставкою дитячих виробів учасників Клубу вихідного дня «Всезнайки», з куточком пам’яті «Небесній сотні», з тематичними поличками про село Боратин.







Немає коментарів:

Дописати коментар