четвер, 16 лютого 2017 р.

«Легендарні герої – «кіборги»

«...Вони живуть і житимуть навіки у серцях
І в пам’яті народу України.
І не дозволять нашим ворогам
Перетворить Вітчизну на руїни»

В Україні триває неоголошена війна. За цей час були втрати і перемоги, які назавжди увійдуть до української історії. Однією із таких подій є оборона Донецького аеропорту: саме в ці дні Україна відзначає другу річницю битви українських «кіборгів» за Донецький аеропорт.
В школі с. Боратин відбулась інформаційна година «Легендарні герої – «кіборги», яку організували бібліотекар Руслана Фурман та класний керівник 10-го класу Наталія Черняк для учнів 9 – 10-х класів.


У вступному слові бібліотекар розповіла про початок боїв за Донецький аеропорт. Присутні переглянули фільми «Кіборги». Оборона Донецького аеропорту» та «242 дні оборони».



 Ці події вже відобразились у літературі та мистецтві. Про книги, фільми і фотовиставки, присвячені обороні Донецького аеропорту розповіла бібліотекар.
Із заключним словом виступила Наталія Черняк. І на завершення присутні переглянули відео презентацію «Загиблі герої Донецького аеропорту» та вшанували пам’ять героїв хвилиною мовчання.

Оборона, за якою стежили мільйони, смуга землі, яку захищали сотні бійців, 15 потужних атак ворога, щонайменше 20 героїв, які ніколи не повернуться додому, легенда про "кіборгів" - такою ми запам'ятаємо оборону Донецького аеропорту. Такою вона увійде в історію.

Немає коментарів:

Дописати коментар