четвер, 29 вересня 2016 р.

«Турнір книголюбів»

Професійне свято – Всеукраїнський день бібліотек, відзначається 30 вересня починаючи з 1998 року. Це свято свідчить про глибоку повагу народу до своєї духовної спадщини, освіти, науки і культури, а також про визнання історичної ролі бібліотеки в житті суспільства.
До цього свята в бібліотеці відбувся бібліотечний урок «Турнір книголюбів», на який завітали учні 3 – 8 класів. У вступному слові бібліотекар розповіла про роль книги в житті кожної людини.



Турнір включав такі конкурси та ігри: «Розминка», «Літературний базар», «Всезнайки», «Гонка за лідером», «Бібліотека - книжковий дім», а також конкурс зі словниками, де потрібно було за короткий час знайти правильне написання слів чи пояснити іншомовні слова.



Сподобався усім цікавий тур «Склади вірш», Михайло Величко та Тетяна Швода чудово впорались з цим завданням.
Присутні також переглянули фільм «Найбільші бібліотеки світу»,  відповіли на запитання слайд-вікторини «Герої українських казок».


Найактивніші учасники: учні 8-го класу Анастасія Кудра,  Вікторія Шустер, Віктор Рибковський, Марія Цика, Дмитро Мазарчук, Богдан Гуркін.
Переможцями турніру стали всі учасники, оскільки перемогла дружба.
Учні отримали позитивні емоції від побаченого та почутого.  
Дитяча книга, незважаючи на високі новітні технології, залишатиметься хорошим другом для дітей, читання даруватиме радість і приємні миті, наснагу до пізнання нового і непізнаного.

Немає коментарів:

Дописати коментар