вівторок, 3 квітня 2018 р.

Турнір з шашок «Vivat, ерудит!» (до Всесвітнього дня здоров’я)


7 квітня щорічно відзначають Всесвітній день здоров'я, починаючи з 1950 року, саме тоді було засновано Всесвітню організацію охорони здоров'я в рамках ООН (ВООЗ). Мета святкування – підкреслити важливість здоров'я кожної людини і людства в цілому.
Вже традицією у бібліотеці с. Боратин стало проведення турніру з шашок для учнів 1-х – 9-х класів Боратинської ЗОШ І-ІІІ ст. Шашки – досить проста в правилах гра на двох, але  при цьому в ній активно задіяне логічне мислення. Користувачі бібліотеки змогли істотно підвищити свій інтелект, граючи в цю гру, поринути у світ стрімких атак, ефективних комбінацій.




Турнір зібрав дуже багато дітей різних класів, найактивніші учасники: Дмитро Мазарчук, Софія Пух, Олександра Бабінчук, Володимир Максимчук, Дарина Бурик, Олена Швода, Василь Швода, Любомир Запорожець, Михайло Величко, Артем Новак та інші.




У результаті турніру І місце зайняв учень 4-Б класу Роман Зань, який здивував усіх чудовим результатом, ІІ місце – учениця 9 класу Тетяна Швода і ІІІ місце – учень 4-Б класу Максим Власюк.




Переможці турніру були нагороджені грамотами та подарунками.              

Немає коментарів:

Дописати коментар