середу, 14 лютого 2018 р.

Майстер клас «Серце з троянд»

День Валентина – свято доволі розповсюджене. Його святкують майже у всіх країнах світу. Цей день – свято закоханих, відзначається 14 лютого в Європі з XIII століття, в США – з 1777 року, у нас – з початку 1990-х років.

Саме у цей найромантичніший день у році, коли, здається, кохання витає у повітрі, у бібліотеці с. Боратин відбувся майстер клас «Серце з троянд», який провела вчитель трудового мистецтва Ольга Навротюк. Участь взяли учні 7 класу (класний керівник Алла Пігула) – Анастасія Веснянка, Світлана Марчук, Вікторія Кондратюк, Анна Дуткіна, Вікторія Вальчук, Юлія Швода, помічниця вчителя – Дарина Камінська.





Бібліотекар в вступному слові розповіла легенду про Святого Валентина та традиції святкування у різних країнах світу. 
Ольга Леонідівна доступно пояснила та показала, як з фетру, картону та інших матеріалів  виготовити троянди та листочки, які викладаються у формі серця, за бажанням вироби прикрасили Божими корівками та сердечками. Під час майстер-класу діти ділилися враженнями про свої улюблені книги, пригадували народні прислів’я та приказки про кохання та легенди і бувальщини пов’язані з Днем Святого Валентина, цікавими подіями у шкільному житті.




 Діти залишились задоволені від таких чудових виробів,  які вони згодом подарують найріднішим. На завершення учасники заходу із задоволенням фотографувалися зі своїми виробами та отримали солодкі подарунки від бібліотеки. 








Немає коментарів:

Дописати коментар