неділю, 26 березня 2017 р.

Зустріч з Любов Мілевич

24 березня у Боратинській школі відбувся літературно-музичний ранок «Її ім’я Любов» –це зустріч з лауреатом всеукраїнських та міжнародних фестивалів, відомою волинською поетесою, композитором, співачкою Любов Мілевич з учнями 3-А та 3-Б класів, яку організували сільський бібліотекар Руслана Фурман, класні керівники – Алла Голянська і Мар’яна Лавренюк. Захід став відкриттям тижня дитячого читання.


 Зі вступним словом виступила Руслана Фурман, розповівши коротко про поетесу, про літературно-мистецьку студію «Зорі над Стиром» та відомі збірки Любов Мілевич.

Алла Голянська розповіла про творчість поетеси, яка хвилює, закликає до милосердя і доброти, виховує любов до праці, природи рідного краю, до рідної мови, матері та Батьківщини. 


У свою чергу учні радо зустріли гостю, продекламувавши її вірші та загадки: «Світельце», «Українська мова, як земля багата», «Марійка», «Книжечка» та багато інших. Декламували вірші учні 3-А класу: Вікторія Шимчук, Ольга Орешко, Дарина Пушка, Іванна Гордіюк, Марія Громик. Анна Ткачук; учні 3-Б класу: Анна Левчук, Марія Величко, Анастасія Шима, Вікторія Стельмащук, Анна Рудковська.


Під час зустрічі поетеса розповіла про себе, про збірки поезій, зачитала свої вірші, які дуже сподобались дітям. Також переглянули відео та послухали у живому виконанні пісні: «Світязянка», «Сини мої», «Подаруй мені, земле», «Колискова для метелика», «Найсвятіша дорога», «Перша вчителька». Звучали твори  не тільки у виконанні Любові Мілевич, а й інших співаків, зокрема дітей, які перемагали на всеукраїнських фестивалях. 




 Наприкінці зустрічі посипалося безліч питань від дітей до Любові Мілевич про життєвий шлях та творчість поетеси.
Маряна Лавренюк щиро подакувала за цікаву та змістовну зустріч, побажала поетесі творчого натхнення, міцного здоров’я  і ще нових зустрічей у нашій школі.


Всі бажаючі могли отримати автограф від письменниці та книги і диски. 










Немає коментарів:

Дописати коментар