пʼятницю, 20 травня 2016 р.

«Відкрий для себе Європу».

День Європи — свято, що відзначається в країнах Європейського Союзу 9 травня, а також офіційно в Україні щорічно у третю суботу травня з 2003 р. Європа – це багаторічна історія, досвід, політичні, духовні традиції європейських народів. Європа – найцінніша скарбниця досягнень та пам’ятників культури.





В бібліотеці до цієї дати відбулась вікторина «Що ми знаємо про Європу?». Діти ближче ознайомилися із культурою, історією,традиціями країн Європи, пригадали назви країн та столиці, річки, визначні споруди та пам’ятки архітектури європейських міст, визначних людей, а також письменників, казкарів. Хлопцям особливо сподобався тур «Футбольні фанати», де потрібно було назвати футбольний клуб та з якої він країни. 













Учні також переглянули презентацію «Міста Європи», позмагалися в умінні спілкуватися англійською та польською мовами. Діти показали свої знання та дізнавалися нову інформації про країни ЄС. Найактивнішими учасниками були Марк Романовський, Тетяна Швода, Тарас Крамаренко, Вікторія Вальчук, Степан Бабінчук та інші.
Для відвідувачів бібліотеки також підготовлений перегляд літератури «Відкрий для себе Європу».


Українська держава, маючи великий природний, економічний, культурний, інтелектуальний потенціал, спроможна посісти належне місце серед народів Європи і світу.
  


Немає коментарів:

Дописати коментар