пʼятниця, 26 липня 2024 р.

Літні читання

 Сьогодні у бібліотеці с. Боратин - юні читачі, які захоплено розглядають книги, журнали, малюють, грають настольні ігри, адже літні канікули продовжуються і діти з користю проводять час у бібліотеці.

Також бібліотекар підготувала підбірку книг для дорослих і дітей для читання влітку.
Запрошуємо радо всіх до літнього читання!








понеділок, 22 липня 2024 р.

Бібліотека-хаб цифрової освіти с. Боратин продовжує роботу

 #Бібліотеки_хаби_Волині

Бібліотека-хаб цифрової освіти с. Боратин продовжує роботу. Бібліотекар надала консультацію "Купівля товарів онлайн" для малювання та аплікацій, порівняння цін на мольберти для вчителя малювання Іллі Федчука.
Також надала допомогу у пошуку інформації в Інтернеті про бюджет, уміння економити, фінансову грамотність для учня Боратинського ліцею Любомира Запорожця.
Сьогодні бібліотекар надала консультацію з допомоги оплати комунальних платежів для постійної читачки - вчительки Боратинського ліцею Алли Катеринюк.
Бібліотека - це місце, де кожен громадянин може безоплатно здобути цифрові навички та отримати доступ до цифрових послуг і практичну допомогу з будь-яких питань.





четвер, 11 липня 2024 р.

Тренінг «Орієнтація на Клієнта»

 В Хабі цифрової освіти Волинської ДОУНБ імені Олени Пчілки продовжується навчання в межах проєкту «Якісні бібліотечні послуги – жителям громад Волині», який впроваджує науково-методичний відділ та відділ автоматизації і комп’ютерних бібліотечних технологій. Бібліотекар с. Боратин взяла участь у тренінгу, який присвячений темі «Орієнтація на Клієнта».

🖥️ Курс включає основи клієнтоорієнтованого підходу, комунікативні навички, роботу з різними типами користувачів, вирішення конфліктів, інновації в обслуговуванні та збір зворотного зв’язку.