вівторок, 6 березня 2018 р.

«О, Жінко – ти мрія, ти – весна!»


Гарного весняного, хоча й морозного дня, 4 березня в адміністративному будинку села Промінь відбулося свято поезії та пісні «О, Жінко – ти мрія, ти – весна!» приурочене Міжнародному жіночому дню.


Ведучими свята були Іванна Казакова та Вікторія Шмига. Пісенні вітання для жінок дарувала вокальна група «Промінчанка», Валентина Дручок, Валентина Борнос, Наталія Мацюняк, Лариса Казнадзей, Іванна Яриз та сімейний дует у складі Тетяни і Володимира Казакових.



 Поетичні твори про жіночу долю, про кохання а також гуморески читали Вікторія Шмига – завідувач дитячим дошкільним закладом «Сонечко», Галина Патута – бібліотекар бібліотеки села Промінь, Вікторія Косарук – в.о.старости, Богдана Протолюк, Маргарита Яриз, Оксана Казнадзей, Тамара Місюк та Максим Дармовіс. Справжньою родзинкою свята була «Пісня про бабусю», у виконанні Наді Моколюк, Іринки Євчук та сестер Віки, Маргарити і Іванни Яриз, коли дівчатка підійшли до своїх бабусь і подарували їм сувеніри бабусі були дуже задоволені такою увагою. Усю програму свята супроводжувала презентація, яку підготувала і продемонструвала Валентина Бецелюк.





Сценарій свята підготувала бібліотекар – Галина Патута, пісенні номери – художній керівник Наталія Мацюняк. Підготовка і проведення свята пройшли у тісній співпраці всіх працівників Боратинської сільської ради с.Промінь.
 Захід закінчився, але хороший настрій і букети вербових котиків всі присутні взяли з собою.

Шановні жінки! Бажаємо Вам завжди бути музами для своїх чоловіків, найкращими мамами для своїх дітей і просто коханими і щасливими.



Немає коментарів:

Дописати коментар