пʼятницю, 2 червня 2017 р.

«Літо, сонечко, гра – не сумує дітвора»




Приходить до нас прекрасна пора року – літо, а червень – його перший місяць. Місяць соковитих черешень і запашних полуниць та найдовших днів року. А ще 1 червня святкується дуже гарне свято – Міжнародний день захисту дітей. Чарівний, світлий і ні з чим незрівнянний світ дитинства, країни доброти, сміху і радості, безмежного і безтурботного щастя, звідки усі ми родом.
 До цього свята відбулося ігрове шоу «Літо, сонечко, гра – не сумує дітвора», яке стало відкриттям циклу заходів на період літніх канікул «Літо на книжкових вітрилах».



Розпочалося ігрове шоу з вікторини про природу, а також включало конкурс загадок, конкурс «Пташине царство», «Інтелектуал» та інші, різні ігри: пантоміма, «Глухий телефон», «Кіт і мишка», «Квач», «Так чи ні».






На закінчення бібліотекар нагадала юним читачам правила безпеки під час канікул, побажала усім радісного та змістовного відпочинку, щоб діти росли здоровими та щасливими. Після заходу всі бажаючі могли скористатися доступом до Інтернету та вибрати собі книги й журнали.


Немає коментарів:

Дописати коментар