пʼятницю, 2 грудня 2016 р.

«Світ без СНІДу і наркотиків»

1 грудня вся світова спільнота відзначала Всесвітній день боротьби зі СНІДом. Цього дня людство згадує про те, яку серйозну загрозу для життя людей несе ця глобальна проблема.

В бібліотеці відбулася  інформаційна година «Світ без СНІДу і наркотиків» для учнів 10 – 11 класів, спільно з класними керівниками Наталією Черняк та Оксаною Казимірчук.

















Бібліотекар у вступному слові розповіла історію відкриття захворювання ВІЛ/СНІД, про символ  – Червону стрічку, як символ надії на майбутнє без СНІДу, а також  статистику ВІЛ-інфекції в Україні й Волинській області.
Присутні переглянули відеофільми «Правда про СНІД» та «Відомі люди, які захворіли на СНІД». Учні Діана Новак, Сергій Парфенюк, Анна Кулаковська, Вадим Приходько та ін. зачитували повідомлення про групи ризику, типи вірусу, які основні шляхи зараження ВІЛ і як він не передається, також спільно обговорили профілактику захворювання. 




Учні зачитали вірші про СНІД та навели цитати відомих людей про це захворювання. На завершення заходу присутні  заповнили анкети стосовно ВІЛ/СНІД.



Немає коментарів:

Дописати коментар