четвер, 25 серпня 2016 р.

«Рідний край, де ми живемо, Україною зовемо»

24 серпня Україна відзначила ювілейні 25 років Незалежності. Україна – наша рідна країна, це земля, де ми народилися і живемо, де живуть наші батьки, де жили наші предки. Ми з вами маємо всі підстави пишатися тим, що наша Батьківщина мала славні періоди історії, справді легендарних героїв, вона мужньо пережила найважчі випробування і не скорилась.

Напередодні свята  в бібліотеці відбувся конкурс читців «Рідний край, де ми живемо, Україною зовемо», присвячений 25-й річниці Незалежності України. Оцінювало виступи журі вчитель англійської мови Боратинської ЗОШ І-ІІІ ст. Світлана Бірюк та працівник відділення Ощадбанку с. Боратин Олег Крищук.  

Зі вступним словом виступила Руслана Фурман.


Учні декламували вірші українських письменників, співали козацькі пісні, відповідали га питання вікторини з історії України.

Найбільше балів отримали Олександра Бабінчук (І місце), Любомир Запорожець (ІІ місце), Христина Бірюк (ІІІ місце), Швода Тетяна, Богдана Бабінчук. Всі учасники отримали подарунки від сільського голови Сергія Яручика та грамоти.





Учням вдалося довести, що вони – справжні українці, вміють красиво декламувати вірші, обізнані з питань історії України та літератури.  Діти  переглянули відео презентацію «Моя країна - Україна», а також для відвідувачів був організований перегляд літератури «Немає кращої землі, ніж та, що зветься Україна».





Немає коментарів:

Дописати коментар