вівторок, 1 вересня 2015 р.

"Тернистий шлях до Незалежності України"

Сьогодні 1 вересня у Боратинській загальноосвітній школі І-ІІІ ст. пролунав Перший дзвінок. На урочистій лінійці виступили директор школи Мирослава Бойчун, начальник відділу культури Луцької РДА Валентина Зінчук, сільський голова Сергій Яручик, настоятель Хрестовоздвиженського храму с. Боратин отець Іван.





Сільський бібліотекар Руслана Фурман спільно з класним керівником 10 класу Оксаною Казимірчук провели перший урок на тему: «Тернистий шлях до Незалежності України». 


 До своєї Незалежності Україна йшла довгим, важким, жертовним шляхом і дорого за неї заплатила. Історія нашої державності складна і суперечлива, сягає корінням у сиву далечінь віків, має свої злети і падіння.


Зі вступним словом виступили Оксана Казимірчук та сільський бібліотекар. Ведучі: Лілія Карабан та Олександр Бабінчук  ознайомили присутніх з історією становлення нашої державності  від найдавніших часів до сьогодення. Учні переглянули презентації та відеокліпи «Руська правда», «Їхали козаки», «Богдан Хмельницький», « Конституція Пилипа Орлика», і на закінчення виконали молитву за Україну, згадавши усіх Героїв Небесної Сотні та бійців АТО, які поклали свої голови, захищаючи наше майбутнє. 





Немає коментарів:

Дописати коментар