неділю, 30 березня 2014 р.

Всеукраїнський тиждень дитячого читання


Книга – одне з найбільших див, створених людиною. Завдячуючи їй, ми дізнаємось про минуле та сьогодення, вона веде нас у захоплюючу подорож по країні знань.
          Всеукраїнський тиждень дитячого читання – щорічне свято для дітей та бібліотекарів. Активний читач сільської та шкільної бібліотеки Максим Собко, учень 7 класу Боратинської ЗОШ взяв участь у районному конкурсі «Найкращий читач – 2014», що відбувся 20 березня в Луцькій районній бібліотеці для дітей. Як зазначила Галина Солодуха (завідувачка бібліотеки), цим заходом розпочався Всеукраїнський тиждень дитячого читання.

Відкрили Всеукраїнський тиждень дитячого читання в Боратинській сільській бібліотеці літературні посиденьки «Казка в гості завітала», учасниками стали учні 1 – 8 класів. Літературні конкурси, ігри, вікторини нікого не залишили байдужим. Учениця 8-Б класу Ірина Терещук зачитала повчальні оповідання, учні розгадували загадки та ділилися своїми думками про прочитані книги.
Також було проведено гру-конкурс «Весела гуморина», бібліотечний урок «Довідкова галактика» з учнями 4 – 6 класів. Зацікавив усіх перегляд короткометражного фільму «Як твориться книга».
 
 
Закінчився Всеукраїнський тиждень дитячого читання підбиттям підсумків конкурсу малюнків «Моє рідне село», найкращі роботи – Дарини Камінської, Вікторії Шводи, Дмитра Мазарчука, Анни Петрушко. Всі учасники  бібліотечних заходів отримали подарунки.
 
 
 

Немає коментарів:

Дописати коментар